Klesplaggene du burde ha.

Du kan velge alt fra lyse og energiske, til mer nøytrale og mystiske farger. RiccoVero har et stort utvalg av forskjellige klær til både han og henne. på nettsiden deres kan du finne forskjellige stiler om du er typen som vil ha det lille ekstra i hverdagen.

Designen på plaggene er simple, det er enkle design som passer de fleste. ingenting er overdrevet, og kan absolutt være med på å gi deg god selvtillit. Skjortene kommer i mange forskjellige mønstre og nyanser for den som ønsker å skille seg litt mer ut – sommerkolleksjonen virker godt planlagt.

Komfortabelt

Plaggene til RiccoVero ser elegante og komfortable ut. Klærne har det lille ekstra, og du kan selv velge hvilken kategori du liker best på hjemmesiden til Ricco Vero. Her kan du velge mellom de forskjellige kategoriene «fest», «hverdag» og «Business». alle kategoriene gir god oversikt over hva som passer til hvilken anledning.

Stilen er unik, det virker som RiccoVero er opptatt av kvalitet når det kommer til klærne deres. Jakkene virker som et godt håndarbeid, samtidig som de har noe til hver smak. Nettsiden er veldig enkel, og lett å navigere seg rundt i. Designet passer bra til den sofistikerte stilen deres.

Passer alle årstider.

RiccoVero er mer enn 80 år gammelt, men har helt klart greid å ta vare på det klassiske designet fra starten av. Det er mye utvalg av klær og tilbehør til forskjellige årstider. du har friske farger til sommeren og elegante vinterfrakker til kaldere tider. samtidig som tilbehøret setter sitt eget preg.

RiccoVero har i dag syv concept stores og tre outlet butikker i Norge. RiccoVero har design showroom i Oslo. som er ganske kreativt og lar kundene få oppleve plaggene selv. Damekolleksjonene er ganske fascinerende, her bruker de forskjellige stoff som er både lette og kan føles komfortable. De holder seg oppdatert på markedet.

God markedsstrategi

Klærne er moteriktige, og ganske framtidsrettet samtidig som de har beholdt den gammeldagse stilen sin. Mønstrene på kjolene har gode variasjoner som folk flest kan få nytte av, og vil mest sannsynlig finne noe som passer dem. De har valgt å holde et enkelt design på de fleste produktene sine.

I tillegg til å ha gode utvalg på de forskjellige produktene, viser de i tillegg en god forståelse av forskjellige passformer og størrelser. Du finner de fleste størrelsene på siden, og kan finne fram til hvilken produkter som sitter godt, og hvilken som sitter løsere. godt utvalg, og smart tenkt.

Godt skodesign

Når det kommer til skoene på nettsiden deres, har de ikke like stort utvalg. men det ser ikke ut til å være noe problem. selv de få utvalgene av sko ser bra ut med resten av utvalgene. De og er både elegante og tidløse, med nøytrale farger som passer til det meste.

Framtidsrettet

RiccoVero kommer mest sannsynlig til å være mer populært over tid, ettersom elegant og monoton klesdesign blir mer og mer prioritert i moteindustrien. Produktene deres har god variasjon, men har likevel klart å opprettholde en egen personlighet som vil passe deg med en sans for et glamorøst design.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *