Envelope 1976 – Tidløs design. Helt i tiden.

Bærekraft, materialkvalitet og sesong-uavhengige plagg er bare noen av verdiprinsippene motedesigner og gründer, Celine Aagaard, tok utgangspunkt i under utarbeidelsen og utviklingen av Envelope 1976. Etter at Aagaard og partner Pia Nordskaug lanserte merkevaren høsten 2018, må resultatet kunne kalles forbilledlig inspirerende; Et norsk motehus med en klar holdning til miljø, forurensning og overforbruk – med stilart og gjennomgående kvalitet som udiskutabelt kan måle seg helt i verdenstoppen. Her møtes fortid og nåtid i moderne, tidløs design – med hjerte for planeten og miljøets fremtid. Kvalitet fremfor kvantitet er på moten igjen!

Færre plagg til flere anledninger

I skarp kontrast til det meste av moderne produksjon, slår Celine Aagaard og Pia Nordskaug med sitt varemerke Envelope 1976 et slag for planeten vår – ikke bare med tanke på bærekraftig og miljøvennlig produksjon – dette speiler seg også i selve designet. Tanken og ideologien bak Envelope 1976 er nemlig at plaggene skal kunne brukes uavhengig av årstid og anledning. Særegenheten og uttrykket i plaggene gir utallige muligheter for deg som er glad i å mikse og matche, og selve produktkvaliteten garanterer tekstiler som virkelig tåler bruk. Envelope 1976 definerer med dette begrepet «aldri gå av moten»

  • Initiativrik high end fashion med grønt hjerte
  • Design og produktkvalitet i verdensklasse

Tanken bak

Med sin lange fartstid i motebransjen, var Celine Aagaard hele tiden svært bevisst på hva hun ønsket å skape med Envelope 1976. I samarbeid med Pia Nordskaug lanserte de høsten 2018 det som fort kan seile opp til å bli Norges nye flaggskip – og som fra dag én har vært en fanebærer; Et nordisk motehus som leverer kvalitet i verdensklasse – men som ikke setter for dype spor i verden vi lever i. Bærekraft og miljøhensyn i alle ledd hindrer overforbruk og overproduksjon – kvaliteten og designet garanterer utallige anledninger for bruk av plaggene.

  1. High end fashion på lavest mulig forbruk
  2. Kvalitet i alle ledd
  3. Design i verdensklasse

Grønt hjerte hele veien inn!

Moder jord og selve livet her på vår grønne planet har en tydelig uttalt sentral plass, også i selve utførelsen av, og designet på, produktene. Den første kolleksjonen (høst 2018) er i stor grad inspirert av historien, kunsten, planeten og naturen vår – noe som speiler seg i bruken av fantastiske, naturlig gjenkjennbare farger; Dus brun, svart lær, sjøgrønn, aubergine og kremhvit er alle eksempler på det gjennomgående uttrykket som utgjør kjernen i produktlinjen hos Envelope 1976. Dette er ikke bare fargepaletten vi alle kjenner og elsker – dette er tidskoloritten som er immun mot tidens tann.

Envelope 1976 er bohem-inspirert design for den moderne kvinnen, med en langsiktig og bærekraftig tilnærming til samtlige deler av prosessen. Nærmere forklart innebærer dette at alle ledd av produksjonen gjennomgås og optimaliseres med miljø og bærekraft som utgangspunkt og førsteprioritet. Når du velger Envelope 1976, velger du ikke bare det ypperste av high end fashion; Du velger også å takke nei til «kjøp- og kast»-mentaliteten som er i ferd med å ødelegge planeten vår. Envelope 1976 viker ikke en millimeter fra visjonen; hver minste detalj helt ned til emballasje og prislapp, er sporbar.

Fakta;

Hvorfor velge Envelope 1976?

Her finnes noe til enhver kvinne for enhver anledning. Envelope 1976 sin designlinje er skapt for å vare lenge, både hva kvalitet og mote angår. Miks, match og finn ditt unike uttrykk! Ideologien og visjonen bak Envelope 1976 er at du aldri skal mangle noe å ha på deg – noe som passer enhver anledning – og som aldri vil gå av moten.

Hva skiller Envelope 1976 fra andre motehus?

Visjonen og ideologien om at verden skal være beboelig også for neste generasjon, i tillegg til fantastiske kvalitetsprodukter og unik design, er bare noe av det som gjør at Envelope 1976 skiller seg positivt ut.

Hvor finner jeg produktene fra Envelope 1976?

Liste over norske forhandlere finner du her på hjemmesiden til Eco.Logic: https://ecologicnorway.no/buy-envelope1976/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *